Woonlastenbescherming

Lekker slapen met woonlastenbescherming Ligt u weleens wakker over hoe het verder moet met uw huishouden als u door ontslag, een ongeluk of ziekte de vaste maandlasten niet meer kan betalen.

Woning, baan of bedrijf en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Het kan u ook overkomen. Wie zou er niet af en toe eens wakker van liggen? Ontslag, een ongeluk of ziekte. Hoe moet het dan met het huishouden? De hypotheek of de huur, gas, water en licht, de verzekeringen; maandelijkse vaste lasten lopen gewoon door terwijl uw inkomen wellicht niet meer hetzelfde is als nu. Oplossing Met de  woonlastenbescherming of het zelfstandigenplan heeft u daar geen last van. U weet zeker dat uw maandelijkse lasten gedekt zijn. Dat geeft u alle tijd om een andere baan te zoeken of te herstellen van uw ziekte. En dat slaapt een stuk geruster.

 

Cardif

http://www.cardif.nl

Waerdevol financiële producten heeft zich ten doel gesteld financiële producten te ontwikkelen die betaalbaar en transparant zijn en in begrijpelijke taal zijn omschreven. Unieke producten die u niet snel ergens anders vindt.